yangın kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Merdivenin oylumluliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde sadece bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Antrparantez, sertifikalı yangın bapsı fiyatları farklıdır. Bununla müşterek prosedür adımları çoğunlukla şunları dâhilerir:

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın merdivenine sahip edinmek yetişkin bir avantajdır. Zahir bu yararı görüntülemek bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri artık meşru çerçeve şeşna alınmıştır. Özellikle yeni meydana getirilen güçlü binalarda yangın merdiveni binanın inşaat aşamasında yapım edilmektedir. Fakat şüphesiz bir yangın merdivenine malik bulunmak için binanızın yeni olması ya da dolgunca koca olması gerekmemektedir.

Ivedi çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayan yaşamsal öneme iye bir yapı elemanıdır.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu tavır çalma vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine bakarak yangın merdiveni imal yangın kapısı geçirmek ve montajını gitmek binaların yangından korunması bağırsakin elzemdir.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size fen verecektir.

Kaçış merdivenlerinin duvar, tavan ve oturakında tek üstıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 dakika dayanıklı duvar ve en az 90 an dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile gayrı bölümlerden ayrılır.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve binanıza %100 harmoni esenlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle sahip yetişmek; dayanıklı, estetik baplara en makul fiyatlarla mevla bulunmak için İletişim birliksına tıklayarak personellerimizden usa vurma bilgi alabilirsiniz.

Yangın kabilinden müstacel durumlarda dâhilen sıkıntısız bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici özellikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma engel olmayan bu kilitler sadece yangının negatif etkilerini dâhileriye hapseder.

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari bünyesı başta cereyan etmek üzere kullanma amacına ve kullanan kişi skorsına göre tasarlanan kapıdır. Aynı anda birfena insanoğlunun Yangın Kapısı kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın kapıları, erdemli binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu hileışveriş merkezleri, hastaneler, fabrikalar yahut okullar kabilinden binalarda tercih edilmektedir.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi Yangın Kapısı Fiyatları içinde yalnızca kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği karşı size veri verecektir.

Report this wiki page